Inschrijfformulier ademwerk?

Ademhalen doen we op de automatische piloot. Ademhalen heeft grote invloed op zaken als stress, bloeddruk en spijsvertering. We zouden ons heel wat fitter en gezonder kunnen voelen als we “anders” zouden ademhalen.

Niet alleen mensen met vermoeidheidsklachten of met bijvoorbeeld een burn-out, maar ook mensen met het zogenaamde hyperventilatie syndroom of met longproblemen kunnen hier baat bij hebben. Mensen met slaapproblemen ervaren vaak minder problemen met slapen. Andere mensen ervaren vaak meer rust en ontspanning en voelen dat ze minder in hun stresslevel leven.

Stel je eens voor:

Je ben gestrest, wat doe je dan? Adem je dan diep of juist oppervlakkig?
En wellicht sta je er ook nog eens van te kijken, dat je met enige regelmaat je adem inhoudt. Bedenk wat dat met je lichaam en je geest doet! Ook nog eens wetende dat 70% van je toxines in je lichaam door je longen wordt verwijderd. Wat zonde wanneer je je eigen natuurlijke hulpbron niet optimaal benut!

Wat is het geheim?

Je moet jezelf gaan trainen om een meester te worden. En in het algemeen geldt; daar waar jij een meester in wilt worden, heb je doorzettingsvermogen nodig, betrokkenheid en aandacht.

Met de Training Ademwerk oefen je en leer je technieken om blijvend een verandering te brengen in de kwaliteit van jouw leven!

In het kader van de AVG het volgende: uw gegevens worden niet gebruikt voor social media of iets dergelijks, ze dienen slechts om contact met u op te kunnen nemen. Ze worden nooit zonder toestemming gepubliceerd of gedeeld met anderen!

Adres:
Jubileumplein 6
6161 ST Geleen

Telefoon:
046-4236690

E-mail:
info@edumedica.nl


Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag: